Срђан Ного

Изборна превара у САД: Србија, ЦИА, Иран и МОИС

Као што сам предвидео у свом тексту уочи избора у САД, Доналд Трамп ће убедљиво победити у гласовима, али кључни догађаји ће бити после избора, јер ће дубока држава покушати да покраде изборе и сруши Трампа на улици.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

У изборној ноћи откривени су отворени пролази, тзв. “backdoors” у систему, и људе који су приступали из Кине, Ирана, Србије и мешали се у изборну систем САД, рекла је адвокат @SidneyPowell1 👇🏼

 

 

Америчка војска средином новембра запленила је сервере који су чували гласове са избора на фарми сервера под контролом ЦИА, у Франкфурту.

Према депешама Викиликса конзулат САД у Франкфурту је прикривена база ЦИА, која се користи за развијање алата за хаковање, као део огромног дигиталног арсенала ЦИА. 👇🏼

 

ИП адреса која се повезивала са машинама Доминиона у изборној ноћи у Мичигену, директно води до телевизије Нова С. Интернет мрежа која је пружала подршку је СББ, што је и логично јер контролише проток интернета и интернет у Србији.

И Нова С и СББ су део Јунајтед групе. Седиште Јунајтед групе је у Амстердаму, а кључни човек је Драган Шолак.

Власник Јунајтед групе је био инвестициони фонд ККР, на чијем је челу генерал Дејвид Петреус, бивши шеф ЦИА, а 2018. године продају већински пакет Јунајтед групе инвестиционом фонду BC Partners, али ККР задржава контролни пакет и управљачка права.

Током 2019. амерички фонд Blackstone купио је део власништва у BC Partners, и тиме и у Јунајтед групи, односно ТВ Нова С и СББ. Инвестиционом фондом Blackstone руководи Стивен Шварцман, иначе један од саветника председника САД Доналда Трампа.

Читавом операцијом изборне преваре у Србији руководио је генерал Петреус, што је и логично јер је ЦИА пре 20 година потпуно преузела контролу над Србијом.

Занимљиво је учешће Ирана у изборној превари у Америци. Иран и САД су у непријатељским односима, и свакако да Иран има више интереса да Бајден буде председник. Али како су се “хакери” из Ирана убацили у амерички изборни систем? Тако нешто могла је да ради само Иранска служба МОИС.

Како иза изборне преваре у САД стоји ЦИА, то онда значи да постоји одређени вид сарадње између ЦИА и МОИС-а! Тај контакт остварен је управо у Србији, и опет понављам за решавање изборне преваре у САД, сви путеви воде ка Београду.

Србија је под контролом ЦИА, а претходних година кренула је у интезивну сарадњу са Ираном, што није било могуће без одобрења ЦИА. Уведен је безвизни режим, директна авио веза, најављено отварање регионалног привредног центра Ирана у Београду, честе дипломатске посете високих државних функционера, али октобра 2018. то је нагло прекинуто. На седници српске владе, која је трајала 10 минута, без икакве расправе министри су укинули безвизни режим са Ираном, ни сами не знајући разлог. До прекида ове сарадње дошло је након посете генералног секретара НАТО Јенса Столтенберга Београду и његовог састанка са председником Србије Вучићем, на коме му је презентовао податке о уласку агената МОИС – а у Европу преко Србије.

Безвизни режим и директан авио лет Техеран – Београд, користио је Сорошу за лакши транспорт миграната у Србију и после Европу. То је била прилика и за агенте МОИСА да се, као мигранти, инфилтрирају по Европи. Неки су улазили у ЕУ и са српским пасошима, које су добили у Београду.

О овоме сам говорио на седници Народне скупштине 2. новембра 2018. 👇🏼

Успостављање сарадње између Србије и МОИС -а, није се тицала само убацивања агената у ЕУ. Већ сам говорио о афери да су агенти иранске службе ухапшени у Јужној Америци са оригиналним пасошима Израела, из серије штампане у Србији. 👇🏼

👉🏼 https://www.srbijadanas.net/srdjan-nogo-ekskluzivno-o-hapsenju-iranaca-kojima-je-vucic-stampao-izraelske-pasose-video/

Добра сарадња између Србије, МОИС-а, уз одобравање ЦИА, сведочи и састанак председника Србије и генерала Касема Сулејманија у Софији, о чему је писао новинар Предраг Поповић, објављујући слику са састанка.

У Софији се налази центар ЦИА за овај део Европе, и на његовом челу налази се “покојни” Џон Дејвид Нејбор.

👉🏼 https://www.pravda.rs/2018/4/27/srdjan-nogo-srbija-zemlja-u-kojoj-se-izdaja-postuje-video/

Није без разлога Софија одабрана као сигурно место за овај састанак, јер су се надали да ће бити заштићени. О боравку Вучића у Софији, говорио је мој колега и сарадник Зоран Радојичић, на седници Народне скупштине 08.марта 2018. године. 👇🏼

Преко Србије се Ирану испоручује опрема из Кине за телекомуникације и ИТ сектор, и то преко фирме Ненада Ковача, заступника Хуавеија и ЗТЕ. Тако Србија и Неша Роминг директно крше америчке санкције Ирану.

Први сам политичар који је говорио о пословима и криминалу Ненада Ковача, и једини који и помиње његово име, које је очигледно табу тема за све политичаре и новинаре у Србији. 👇🏼

Од ситног шверцера мобилних телефона 2005. Неша Роминг је за свега пар година постао најмоћнији монополиста. Створио га је Мики Ракић, шеф служби безбедности за време Бориса Тадића, и човек ЦИА. Неша Роминг је копча која спаја бившу и садашњу власт. 👇🏼

Ненад Ковач је умешан у прање новца од трговине дрогом нарко клана Дарка Шарића, али су његови прислушкиване разговори склоњени из судског поступка и проглашени државном тајном.

👉🏼 https://patriot.name/dveri-zasto-se-ne-procesuira-7-ucesnika-u-pranju-novca-od-trgovine-narkoticima-video/?lang=lat

Најзаслужнији је за постављење Ане Брнабић на место председника Владе, јер не Неша Роминг лице које је тражило рекет од Марка Крандала власника фирме “Continental wind” у афери Ветропарк. После мојих говора у Скупштини,

Ненад Ковач је постао предмет интересовања америчких конгресмена, који га помињу у писму потпредседнику САД Пенсу, наводећи га као једног од 5 најмоћнијих људи Србије, мале групе која контролише све послове који се финансирају из буџета.

Ковач је предмет више кривичних истрага у САД. Поред кршења санкција Ирану, он је мета првосуђа и због преваре америчких држављана од стране “хакера” из Ниша, где је суђење заказано за јануар у Тексасу.

👉🏼 https://www.facebook.com/509664096227047/posts/945442059315913/

Такође, надлежни органи се баве прањем новца америчких пореских обвезника преко пројеката УСАИД -а, и коришћењем тог новца за финансирање тероризма у САД, у чему фирме Ненада Ковача имају значајну улогу.

👉🏼 https://srbin.info/politika/nogo-vucic-dobio-spisak-za-privodjenje-sorosevaca-evo-ko-je-na-njemu-od-nvo-do-sns/

О свему томе сам говорио и најављивао доста унапред и на седници Скупштине 29. јуна 2017. Године

Из свега онога што знамо о изборној превари у САД, јасно је да је Србија упетљана до грла. То је и логично, јер је Србија и цео Балкан под директном окупацијом глобалиста, а ЦИА је задужена за контролу овог простора.

Овде је њихова сигурна кућа одакле могу да организују и воде субверзивне акције унутар САД. Све сам лепо описао и најавио у свом тексту пре избора

👉🏼 https://srbin.info/svet/srdjan-nogo-izbori-u-americi-i-dan-posle-poverljivi-spisi/

И читаву механизам крађе детаљно сам објаснио у тексту

Српски софтвер и изборна превара у Америци

У наредним данима присуствоваћемо расплету, и великој победи Доналда Трампа. Пораз глобалиста у Америци је сигнал и нама да је дошло време да се и Србија ослободи, и да се обрачунамо са лоповима и издајницима који ће коначно морати да одговарају.

➡️ Više fotografija pogledajte ovde

 

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »