Срђан Ного

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта - Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Погледајте нову емисију: Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Зашто је ухапшен адвокат Лазаревић. Како су “перјанице новинарства” продавале и трговале са информацијама које су добиле.

Који су први ефекти састанка Вучић – Ђилас?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића. Као окривљени могу да лажу, и њихов исказ нема озбиљну доказну снагу, али као сведоци морају да говоре истину и њихов исказ има потпуно други значај. Сад замислите да као сведоци понове све оно што су до сада рекли у тужилаштву?

Које то тензије смирује Жељко Митровић? Вучић не прави тензије, Ђилас и “опозиција” исто. Па ко онда ствара тензије шибицарима?

Не би ме изненадило да после ове емисије Вучић убије или покуша да убије Вељка Беливука или Марка Миљковића у притвору.

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan