Срђан Ного

Шибицари увек побеђују, исто је и са изборима

Када ћете више да схватите да не можете победити у шибицама, јер куглице нема? Исто је и са изборима, нема везе како и колико људи гласа.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Нова емисија – анализа избора:

Када ћете више да схватите да не можете победити у шибицама, јер куглице нема? Исто је и са изборима, нема везе како и колико људи гласа.

Избори су покрадени, Вучић није победио.

Зашто је Вучић полудео кад је видео резултате, а зашто су Ђилас, Понош и екипа били два дана у “Вучијој јазбини”, без оглашавања ко да нису били избори?

Ко је победник ових избора?

Питање за Поноша, Маринику, Дачића, Морамо, Милоша Јовановића, Милицу Заветницу, Бошка, Тадића,… зашто нико од вас не изађе и саопшти колико гласова има? Да ли имате ваше резултате?

Зашто они певају и славе, док је народ бесан и разочаран?

Изазов за све њих – објавите рачуне из кампање да се види како сте потрошили новац из кампање.

Како се намећу теме и креира мишљење, све са циљем да се не бавимо суштином – да су избори покрадени.

Чему да се надате и шта да очекујете од ових људи?

Чуде се неки што је Ђилас позвао Вучића на састанак, па они се редовно виђају и свакодневно контактирају, само не јавно.

Како ће изгледати постизборни политички догађаји – кад ће се конституисати скупштина, ко ће правити владу, да ли је у Београду могућа куртон коалиција,…

Лаж је да је Србија уцењена, и да ће народ испаштати ако се не уведу санкције Русији, само су они – политичари и тајкуни уцењени, њих држе за јаја и вратове.

Шта ми, народ, морамо да урадимо?

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan