Срђан Ного

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је "констатовала" да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић.

https://twitter.com/INinic/status/1432318650762076165?s=09

Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

Јавни тужилац Првог ОЈТ, Љубивоје Ђорђевић, који нема диплому Правног факултета, је кум Ненада Ковача, званог Неша Роминг, који је партнер Саве Терзића у Ланусу и Бус плусу.
Сава Терзић је партнер Жељка Митровића у Глобалтелу. Шта ту није јасно?

https://twitter.com/srdjan_nogo/status/1413174172629471232?s=19

По потреби кумови су завршавали бројне комбинације када је неког требало наместити или ослободити. Тако Љубивоје Ђорђевић, за рачун свог кума Ненада Ковача води монтирани поступак против законитог власника Цертуса, коме су отели фирму, патенте и одредили притвор за дело које није кривично дело.
Код Буде Банане о притвору одлучује судија који му је кум, а у овом случају тужилац је кум Неше Роминга, а судија рођака Саве Терзића. Сву имовину и послове са Цертуса пребацили у своју фирму ланус. И то није спорно ни једном медију, и ниједној политичкој странци?! 🤔

Весна Петровић је из Првог ОЈТ прешла у Више јавно тужилаштво, на чијем челу је Наташа Кривокапић, која је службеник Николе Петровића, који је пословни партнер Ненада Ковача.

https://twitter.com/srdjan_nogo/status/1369405606105333760?s=19

Зато не чуди како добија у рад и решава случајеве поменути тужилац. Иначе, прошлог августа налог за моје хапшење, и пре тога стављање на мере, дала је управо Наташа Кривокапић. А по хапшењу поступање је преузела Весна Петровић. Она је прва на листи за хапшење као део организоване групе која је убила Цвијана.

https://srdjannogo.rs/prsti-hulje-oko-ada-huje/

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »