Срђан Ного

Срђан Ного: Кризни штаб ће завршити на робији

Срђан Ного је за КТВ телевизију коментарисао актуелну ситуацију у вези са корона вирусом и мерама Кризног штаба.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Срђан Ного је за КТВ телевизију коментарисао актуелну ситуацију у вези са корона вирусом и мерама Кризног штаба. Ного је истакао да је питање корона вируса пре свега политичко питање, јер је читава пандемија изазвана управо због избора у Америци и увођења начина гласања који је омогућио изборну крађу великих размера у коју је умешана и Србија, а о чему је Срђан Ного више пута до сада говорио и писао. Кризном штабу, а посебно његовом стручном медицинском делу, Срђан Ного је поручио да ће завршити на робији јер је извесно да ће сви кривично одговарати и бити осуђени на озбиљне затворске казне због свега што су за време трајања пандемије учинили српском народу, а да ће Вучић морати да поједе бланко аболицију коју је дао доктору Кону с намером да га ослободи одговорности.

Срђан Ного је о одговорности Кризног штаба говорио још летос, у време протеста испред Народне скупштине Србије, тражећи да се чланови кризног штаба ухапсе те да се формира техничка влада, и захтевајући одговорност за све политичаре који су на било који начин допринели катастрофалном стању у држави. Познато је да се Срђан Ного залаже за увођење одговорности у политику и обавезивање свих вршилаца јавних функција обавезним потписивањем Изјаве која је једини начин за враћање поверења народа у политичаре, јер докле год се унапред, под кривичном и материјалном одговорношћу, не обавежу на часно и поштено обављање својих функција, сви политичари ће, без обзира на претходно дата обећања, и даље моћи да лажу, краду и варају народ без икаквих последица.

Срђан Ного недавно је о свему овоме опширније говорио и у емисији Без устручавања КТВ телевизије, као и у бројним другим емисијама на YouTube каналима.

 

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Мирјана Лабовић – вештак за сваку власт

Мирјана Лабовић вештачи 30 година, са фалсификованом факултетском дипломом. Чак је и министарство просвете, штитећи њу и јавног тужиоца Првог ОЈТ Љубивоја Ђорђевића, који такође има фалсификовану диплому, покушало да слаже Народну скупштину.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Срећан рођендан Генерале!

Захваљујући његовој храбрости и умећу, војска Републике Српске, којом је генерал Младић командовао, спречила је нови геноцид над српским народом у Босни и Херцеговини.

ДЕТАЉНИЈЕ »