Срђан Ного

Срђан Ного: Кризни штаб ће завршити на робији

Срђан Ного је за КТВ телевизију коментарисао актуелну ситуацију у вези са корона вирусом и мерама Кризног штаба.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Срђан Ного је за КТВ телевизију коментарисао актуелну ситуацију у вези са корона вирусом и мерама Кризног штаба. Ного је истакао да је питање корона вируса пре свега политичко питање, јер је читава пандемија изазвана управо због избора у Америци и увођења начина гласања који је омогућио изборну крађу великих размера у коју је умешана и Србија, а о чему је Срђан Ного више пута до сада говорио и писао. Кризном штабу, а посебно његовом стручном медицинском делу, Срђан Ного је поручио да ће завршити на робији јер је извесно да ће сви кривично одговарати и бити осуђени на озбиљне затворске казне због свега што су за време трајања пандемије учинили српском народу, а да ће Вучић морати да поједе бланко аболицију коју је дао доктору Кону с намером да га ослободи одговорности.

Срђан Ного је о одговорности Кризног штаба говорио још летос, у време протеста испред Народне скупштине Србије, тражећи да се чланови кризног штаба ухапсе те да се формира техничка влада, и захтевајући одговорност за све политичаре који су на било који начин допринели катастрофалном стању у држави. Познато је да се Срђан Ного залаже за увођење одговорности у политику и обавезивање свих вршилаца јавних функција обавезним потписивањем Изјаве која је једини начин за враћање поверења народа у политичаре, јер докле год се унапред, под кривичном и материјалном одговорношћу, не обавежу на часно и поштено обављање својих функција, сви политичари ће, без обзира на претходно дата обећања, и даље моћи да лажу, краду и варају народ без икаквих последица.

Срђан Ного недавно је о свему овоме опширније говорио и у емисији Без устручавања КТВ телевизије, као и у бројним другим емисијама на YouTube каналима.

 

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »