Срђан Ного

Зашто је Хантер Бајден 16.08.2016. боравио у Београду

Шта је била тема разговора Aлександра Вучића  и Џо Бајдена приликом Бајденове посете Србији 16.08.2016.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Подаци из лап топа Хантера Бајдена показују да је он 16.08.2016. боравио у Београду, и на којим се све местима његов лап топ качио на интернет. После боравка у ПЦ Ушће, млађи Бајден је отишао у зграду на адреси Османа Ђикића 18, на Палилули, где се тада налазило седиште фирме “Dominion” у Београду.

Српски софтвераши из Београда су направили софтвер одговоран за изборну крађу у САД.

*Са ким се срео Хантер Бајден у Ушћу и шта су договарали?

*Зашто је после састанка у Ушћу Хантер Бајден отишао у седиште Доминиона?

*Шта је Хантер тамо радио?

*Да ли је са њим био Горан Обрадовић, потпредседник Доминиона, или неко од ових ИТ инжињера?

*Да ли је Хантер Бајден можда добио приступне шифре за улазак у софтвер Доминиона?

Хилари Клинтон је и 2016. крала гласове али није било довољно, зато су и 2020. украли 30 милиона гласова.

На ова питања би могао да одговори Бојан Ђорђевићу, који је у то време био директор Доминиона, и који се тада срео са Хантером Бајденом. Сад је јасно због чега је панично реаговао на Твитеру после избора и због чега се сви сарадници службе труде да затрпају податке и доказе да је Бојан Ђорђевић кључ за решавање изборне крађе.

Пошто видимо чиме се баве српске службе безбедности, ред је да се провери и да ли раде оно што јесте њихов посао, или само прикривају крађу избора?

*Да ли су доставили званичним органима у САД информацију са ким се састао и шта је договарао Хантер Бајден у Ушћу, као и о његовој посети седишту Доминиона, и зашто нису?

*Шта је радио Хантер Бајден током боравка на Косову? Гласачке машине у изборној ноћи су се качиле на ИП адресу у Београду и у Бондстилу, НАТО војној бази на Косову и Метохији.

Шта је била тема разговора Aлександра Вучића  и Џо Бајдена приликом Бајденове посете Србији 16.08.2016.

Није ни чудо што је Вучић изјавио после избора да има боље односе са Бајденом него са Трампом.

 

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »