Срђан Ного

Утицај ЦИА на правосуђе

Изборна крађа у Америци, поред тога што је разоткрила фарсу избора и медије, показала је и право лице правосудног система.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Изборна крађа у Америци, поред тога што је разоткрила фарсу избора и медије, показала је и право лице правосудног система. Адвокат Лин Вуд, који испред #WeThePeople разоткрива изборну крађу у САД, поделио је одличан текст

у ком се наводи да најмање 83% федералних судија и тужилаца крши закон, и да их треба разрешити и ухапсити. У својим јавним и скупштинским наступима, увек сам истицао да је правосуђе највећи канцер Србије и да се морају разрешити све судије и тужиоци, и процесуирати.

Судија Врховног суда САД Џон Робертс и још 159 федералних судија били су илегално прислушкивани од стране ЦИА.  Судија Робертс је летео авионима Лолита експреса и посећивао Епштајново острво, заједно са Билом Клинтоном, и он је уцењен човек због педофилије. Правосудни систем Америке је контаминиран.

Уосталом, у свакој држави где су успостављали контролу, глобалисти су прво стављали правосуђе под контролу. Тако је било о у Србији. Већ годинама говорим да су високи функционери ЦИА Шон Фицпатрик, Бил Џејмисон и Дејв Роузмен, на састанцима са српским политичарима у Улици Андре Николића на Дедињу, одрадили преузимање правосуђа под контролу ЦИА.

У тим разговорима су објаснили српским званичницима како су то решили у САД. За све случајеве где је укључена ЦИА постоји посебно веће од 7 судија који су сви под контролом ЦИА и увек им излазе у сусрет. Ова суђења су затворена за јавност. Када је неко сарадник ЦИА он не одговара за кривична дела, чак ни за трговину дрогом, оружјем или убиство, и да је њихов интерес да правосуђе контролише ЦИА, јер тада никад неће одговарати за криминал, уз услов да раде у њихов интересу. Објављивао сам део записника од хиљада које поседујем.

Такав систем је успостављен на целом Балкану. Зато се за напредовање у српском правосуђу вреднује познавање енглеског и одлазак на курсеве НВО у САД, а  удружења судија и тужилацa финансира Сорош. Рачунарска опрема и софтвери у судовима и тужилаштвима су добијени преко УСАИД-а, и тиме се све што се ради и уноси у суду или тужилаштву у Србији у реалном времену приказује у Ленглију.

И у Србији и у Америци правосудни систем је труо. Зато је и могућа огромна корупција и да нам мала група отуђених богаташа и политичара отме државе и животе. Време је да се тај систем сруши и да се сви они суоче са правдом.

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »