Срђан Ного

Утицај ЦИА на правосуђе

Изборна крађа у Америци, поред тога што је разоткрила фарсу избора и медије, показала је и право лице правосудног система.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Изборна крађа у Америци, поред тога што је разоткрила фарсу избора и медије, показала је и право лице правосудног система. Адвокат Лин Вуд, који испред #WeThePeople разоткрива изборну крађу у САД, поделио је одличан текст

у ком се наводи да најмање 83% федералних судија и тужилаца крши закон, и да их треба разрешити и ухапсити. У својим јавним и скупштинским наступима, увек сам истицао да је правосуђе највећи канцер Србије и да се морају разрешити све судије и тужиоци, и процесуирати.

Судија Врховног суда САД Џон Робертс и још 159 федералних судија били су илегално прислушкивани од стране ЦИА.  Судија Робертс је летео авионима Лолита експреса и посећивао Епштајново острво, заједно са Билом Клинтоном, и он је уцењен човек због педофилије. Правосудни систем Америке је контаминиран.

Уосталом, у свакој држави где су успостављали контролу, глобалисти су прво стављали правосуђе под контролу. Тако је било о у Србији. Већ годинама говорим да су високи функционери ЦИА Шон Фицпатрик, Бил Џејмисон и Дејв Роузмен, на састанцима са српским политичарима у Улици Андре Николића на Дедињу, одрадили преузимање правосуђа под контролу ЦИА.

У тим разговорима су објаснили српским званичницима како су то решили у САД. За све случајеве где је укључена ЦИА постоји посебно веће од 7 судија који су сви под контролом ЦИА и увек им излазе у сусрет. Ова суђења су затворена за јавност. Када је неко сарадник ЦИА он не одговара за кривична дела, чак ни за трговину дрогом, оружјем или убиство, и да је њихов интерес да правосуђе контролише ЦИА, јер тада никад неће одговарати за криминал, уз услов да раде у њихов интересу. Објављивао сам део записника од хиљада које поседујем.

Такав систем је успостављен на целом Балкану. Зато се за напредовање у српском правосуђу вреднује познавање енглеског и одлазак на курсеве НВО у САД, а  удружења судија и тужилацa финансира Сорош. Рачунарска опрема и софтвери у судовима и тужилаштвима су добијени преко УСАИД-а, и тиме се све што се ради и уноси у суду или тужилаштву у Србији у реалном времену приказује у Ленглију.

И у Србији и у Америци правосудни систем је труо. Зато је и могућа огромна корупција и да нам мала група отуђених богаташа и политичара отме државе и животе. Време је да се тај систем сруши и да се сви они суоче са правдом.

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Сви ће завршити у затвору, а имовина коју су опљачкали биће враћена власницима

Осврћући се на понашање и поступке извршитеља Срђан Ного је више пута нагласио да је свака продаја непокретности, као и покретне имовине веће вредности, у извршном поступку у Србији заправо кривично дело.

ДЕТАЉНИЈЕ »