Срђан Ного

Огорчени народ почиње да тражи правду на улици

Oгорчени народ почиње да тражи правду на улици и такав развој догађаја сасвим логично може се очекивати и другде, па и у Србији.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Срђан Ного је јуче за вести КТВ телевизије коментарисао актуелна дешавања у Француској, где је стотине хиљада људи у чак седамдесет градова изашло на улице револтирано због нове одлуке којом се законом забрањује снимање припадника полиције. Нову серију протеста непосредно су подстакли снимци на којима се види како су полицајци применили прекомерну силу. Разјарени демонстранти су пре неколико дана подметнули пожар и запалили централну банку у Паризу. Срђан Ного је подсетио да демонстрације у Француској трају веома дуго, већ трећу годину заредом, а да улични протести у последњих неколико година постају све чешћа појава широм Европе и света јер је народ обесправљен и гладан правде.

У Јеревану су, каже Ного, демонстранти насрнули на резиденцију јерменског премијера и ушли у зграду парламента, где је дошло и до сукоба, док су у Гватемали демонстранти упали у Конгрес, запалили део зграде и унели гиљотину.

Срђан Ного, који је у последње време интензивно пратио и детаљно анализирао ситуацију у Америци где је дошло до крађе избора која је извршена уз помоћ Dominon Voting Systems и у коју је дубоко умешана и Србија, рекао је да је сасвим природно што, у околностима када грађани више не могу имати поверења чак ни у изборе, огорчени народ почиње да тражи правду на улици и закључио да се такав развој догађаја сасвим логично може очекивати и другде, па и у Србији. Због тога је најбоље решење за враћање поверење народа у политичаре увођење Изјаве.

Опширније о свему овоме Срђан Ного је недавно говорио и у емисији Без устручавања КТВ телевизије, као и у бројним другим емисијама на youtube каналима.

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »