Срђан Ного

Највећа организација лекара у САД укинула је забрану раног третмана хидроксихлирокином

Ова одлука је такође још један доказ да је Корона вештачки створена, и да се њом манипулише по потреби.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

„Највећа организација лекара у САД укинула је забрану раног третмана хидроксихлирокином.

Наравно прошли су избори у Америци, и разлог због кога је Корона пуштена. Још 07.04 сам поставио питање којом терапијом се лече оболели од Короне, и зашто се то крије, имајући у виду да већ тада народ оправдано није имао поверења у Кризни штабу и „стрку“. Поставио сам питање зашто се у Србији не примењује у лечењу хлорокин који су као терапију већ уврстиле бројне државе и који је показао 100% успешности. Питао сам зашто су у марту повучене све дозе хлорокина из продаје?

https://www.pravda.rs/2020/4/7/srdjan-nogo-ponovo-sokira-javnost-zasto-ova-pitanja-niko-ne-sme-da-postavi-vucicu-i-kriznom-stabu

У изјави 16.04. сам рекао да Вучић, Брнабић, Лончар, Кон, Дарија Кисић Тепавчевић превентивно пију хлорокин и да су све дозе повучене да се обезбеде залихе за политичаре, тајкуне и лекаре.

https://srbin.info/politika/nogo-sokirao-vucic-brnabic-i-kon-piju-hlorokin-kao-prevenciju-od-korone-video/

Доналд Трамп је једини државник који је признао да је превентивно пио хлорокин, иако су то радили многи. Он је изјавио 16.05. да га већ недељу и по дана узима превентивно.

Одлука „AMA“ је потврда да хлорокин делује и превентивно, и да су моји наводи од пре 9 месеци тачни, и да нас држава, Кризни штаб и лекари обмањују, као и да вакцине нису потребне. Ова одлука је такође још један доказ да је Корона вештачки створена, и да се њом манипулише по потреби.“

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Мирјана Лабовић – вештак за сваку власт

Мирјана Лабовић вештачи 30 година, са фалсификованом факултетском дипломом. Чак је и министарство просвете, штитећи њу и јавног тужиоца Првог ОЈТ Љубивоја Ђорђевића, који такође има фалсификовану диплому, покушало да слаже Народну скупштину.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Срећан рођендан Генерале!

Захваљујући његовој храбрости и умећу, војска Републике Српске, којом је генерал Младић командовао, спречила је нови геноцид над српским народом у Босни и Херцеговини.

ДЕТАЉНИЈЕ »