Срђан Ного

Највећа организација лекара у САД укинула је забрану раног третмана хидроксихлирокином

Ова одлука је такође још један доказ да је Корона вештачки створена, и да се њом манипулише по потреби.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

“Највећа организација лекара у САД укинула је забрану раног третмана хидроксихлирокином.

Наравно прошли су избори у Америци, и разлог због кога је Корона пуштена. Још 07.04 сам поставио питање којом терапијом се лече оболели од Короне, и зашто се то крије, имајући у виду да већ тада народ оправдано није имао поверења у Кризни штабу и “стрку”. Поставио сам питање зашто се у Србији не примењује у лечењу хлорокин који су као терапију већ уврстиле бројне државе и који је показао 100% успешности. Питао сам зашто су у марту повучене све дозе хлорокина из продаје?

https://www.pravda.rs/2020/4/7/srdjan-nogo-ponovo-sokira-javnost-zasto-ova-pitanja-niko-ne-sme-da-postavi-vucicu-i-kriznom-stabu

У изјави 16.04. сам рекао да Вучић, Брнабић, Лончар, Кон, Дарија Кисић Тепавчевић превентивно пију хлорокин и да су све дозе повучене да се обезбеде залихе за политичаре, тајкуне и лекаре.

https://srbin.info/politika/nogo-sokirao-vucic-brnabic-i-kon-piju-hlorokin-kao-prevenciju-od-korone-video/

Доналд Трамп је једини државник који је признао да је превентивно пио хлорокин, иако су то радили многи. Он је изјавио 16.05. да га већ недељу и по дана узима превентивно.

Одлука “AMA” је потврда да хлорокин делује и превентивно, и да су моји наводи од пре 9 месеци тачни, и да нас држава, Кризни штаб и лекари обмањују, као и да вакцине нису потребне. Ова одлука је такође још један доказ да је Корона вештачки створена, и да се њом манипулише по потреби.”

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »