Срђан Ного

Мирођије у врелој чорби

Срђан Ного за магазин Таблоид о улози српских политичара у америчким председничким изборима.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Србија је територија урушених институција, метастазираног криминала и корупције невиђених размера и свих могућих облика, и издаје националних интереса као врлине и правила код свих политичара. У свом разорном и криминалном лудилу, отишли смо толико далеко да смо се упетљали у изборну превару у Сједињеним Америчким Државама. И та умешаност Србије није нека узгредна, већ пресудна, и ми смо толико умешани у државни удар у САД да се може рећи да је за последњих 4 године највише на рушењу Доналда Трампа и уставног поретка САД рађено управо одавде. Адвокати Сидни Пауел и Лин Вуд су означили Србију, поред Кине, Ирана и Венецуеле, као државу која се мешала у америчке изборе. Као што сам рекао одмах после избора, Вучић и екипа нису нормални, боље да су атомску бомбу бацили него што су то урадили.

У тужби за изборну превару коју је поднео Трампов тим, више пута се помиње Србија. „У изборној ноћи откривени су отворени пролази, тзв. “backdoors” у систему, и људе који су приступали из Кине, Ирана, Србије и мешали се у изборни систем САД“ – рекла је адвокат Сидни Пауел. Оно што је већ утврђено као неспорно јесте да је софтвер за гласачке машине фирме Dominion Voting System писан у Србији, што је у преписци на мом твитер налогу потврдио законски заступник Доминионовог представништва у Београду Бојан Ђорђевић. Тиме су се наши медији хвалили још пре избора 2016. године.

Софтвер који су урадили српски стручњаци у старту је био подешен да на свака 3 гласа за Трампа упише један Бајдену. Моју тврдњу изнету у тексту који сам написао пре више од месец дана (https://srbin.info/pocetna/aktuelno/srdjan-nogo-srpski-softver-i-izborna-prevara-u-americi/) потврдиле су тужбе које су предате пред судовима у САД, где се као докази налазе вештачења која доказују да је софтвер био тако програмиран.

➡️ https://shortly.cc/ZWXx6

Међутим, пошто је Трамп добио огроман број гласова, преко 80 милиона Американаца је желело да он остане председник, у изборној ноћи прекинуто је бројање у Мичигену, Аризони, Невади, Висконсину, Џорџији и Пенсилванији, да би се машине за бројање гласова конектовале на интернет, и милиони Трампових гласова били пребачени Бајдену. У свим поменутим федералним државама користе се машине Dominion Voting System. Понављам, све о изборној крађи сам написао још пре више од месец дана у свом тексту „Српски софтвер и изборна превара у Америци“ (https://srdjannogo.rs/srpski-softver-i-izborna-prevara-u-americi/).

Америчка војска средином новембра запленила је сервере који су чували гласове са избора на фарми сервера под контролом ЦИА, у Франкфурту. У сукобу са лицима која су чувала фарму сервера погинуло је 5 војних специјалаца. Према депешама Викиликса конзулат САД у Франкфурту је прикривена база ЦИА, која се користи за развијање алата за хаковање, као део огромног дигиталног арсенала ЦИА.

(https://amp.dw.com/en/frankfurt-used-as-remote-hacking-base-for-the-cia-wikileaks/a-37841830?fbclid=IwAR2hbCUDzwJ-QWUBq5Y_mMkeR7A99hDUPP167pP6QTcfgpY8AwhD1ANrTPU&__twitter_impression=true)

После тих догађаја, шеф ЦИА Ђина Хаспел одстрањена је и ускраћен јој је приступ састанцима служби безбедности САД у Белој кући, а америчка војска је ускратила подршку акцијама ЦИА.

Неспорно је да је ЦИА директно умешана у извођење изборне преваре у САД. Зато и не чуди да је важну улогу у изборној превари, али у рушењу Трампа од претходних избора до данас, има Србија. Сорош је газда Србије и Балкана, а други стуб је ЦИА, која има задатак да тај колонијални систем спроводи, усмерава и контролише. Систем је направљен у другој половини деведесетих, да би у првим годинама после обојене револуције 2000. био потпуно заокружен. Главни људи који су поставили  тај систем у Србији били су Дејвид Роузмен, Бил Џејмисон и Шон Фицпатрик.

Шон Фицпатрик био је представник ЦИА у амбасади САД у Београду крајем деведесетих. Каријеру је провео у маркетингу, у Меккен – Ериксону где је дуго времена био потпредседник и са тим покрићем је сарађивао са обавештајним службама различитих држава. Дејвид Роузмен је био службеник ЦИА 30-ак година. Током службе био је упућивани у 150 држава. Био је задужен за законитост операција ЦИА у целом свету, представљао ЦИА у преговорима око преплитања надлежности са ФБИ и Министарством одбране после напада 11. септембра 2001. Био је и главни преговарач, и руководио је преговорима у Босни и Херцеговини у вези формирања заједничке обавештајне службе након рата. Руководилац ЦИА на Балкану већ 20 година је “покојни” Џон Дејвид Нејбор, који је као шеф ЦИА у Београду ухапшен 2002. са Момчилом Перишићем због шпијунаже. По пуштању из притвора гине у Мађарској, и ЦИА га “васкрсава”, са новим именом га шаље у Софију, одакле он руководи радом ЦИА и британске МИ6 на Балкану. Поменути људи су успоставили контролу ЦИА над српским правосуђем, службама безбедности и политичарима и зато је Београд био сигурна кућа да се одатле врши изборна превара у Америци.

Изборна крађа у Америци, поред тога што је разоткрила фарсу избора и медије, показала је и право лице правосудног система. најмање 83% федералних судија и тужилаца крши закон, и да их треба разрешити и ухапсити. У својим јавним и скупштинским наступима, увек сам истицао да је правосуђе највећи канцер Србије и да се морају разрешити све судије и тужиоци, и процесуирати Судија Врховног суда САД Џон Робертс и још 159 федералних судија били су илегално прислушкивани од стране ЦИА.  Судија Робертс је летео авионима Лолита експреса и посећивао Епштајново острво, заједно са Билом Клинтоном, и он је уцењен човек због педофилије. Правосудни систем Америке је контаминиран. Уосталом, у свакој држави где су успостављали контролу, глобалисти су прво стављали правосуђе под контролу. Тако је било и у Србији. Већ годинама говорим да су високи функционери ЦИА Шон Фицпатрик, Бил Џејмисон и Дејвид Роузмен, на састанцима са српским политичарима у Улици Андре Николића на Дедињу, одрадили преузимање правосуђа под контролу ЦИА.

У тим разговорима су објаснили српским званичницима како су то решили у САД. За све случајеве где је укључена ЦИА постоји посебно веће од 7 судија који су сви под контролом ЦИА и увек им излазе у сусрет. Ова суђења су затворена за јавност. Када је неко сарадник ЦИА он не одговара за кривична дела, чак ни за трговину дрогом, оружјем или убиство, и да је њихов интерес да правосуђе контролише ЦИА, јер тада никад неће одговарати за криминал уз услов да раде у њихов интересу. Објављивао сам део записника од хиљада које поседујем. Такав систем је успостављен на целом Балкану.

Зато се за напредовање у српском правосуђу вреднује познавање енглеског и одлазак на курсеве НВО у САД, а  удружења судија и тужилаца финансира Сорош. Рачунарска опрема и софтвери у судовима и тужилаштвима су добијени преко УСАИД-а, и тиме се све што се ради и уноси у суду или тужилаштву у Србији у реалном времену приказује у Ленглију. И у Србији и у Америци правосудни систем је труо. Зато је и могућа огромна корупција и да нам мала група отуђених богаташа и политичара отме државе и животе. Време је да се тај систем сруши и да се сви они суоче са правдом.

Да би се открила цела мрежа како су покрали изборе у Америци, важна карика је пензионисани генерал Дејвид Петреус, човек Џорџа Сороша и бивши директор ЦИА у време Барака Обаме. Власник компаније СББ – Serbia Broadband је фонд ККР на чијем челу је управо Дејвид Петреус.

ИП адреса која се повезивала са машинама Доминиона у изборној ноћи у Мичигену, и са које су Трампови гласови пребацивани Бајдену директно води до телевизије Нова С, и њених корпоративних канцеларија на адреси у Булевару Зорана Ђинђића, на новом Београду. Интернет мрежа која је пружала подршку је СББ, што је и логично јер контролише проток интернета и интернет у Србији. И Нова С и СББ су део Јунајтед групе. Седиште Јунајтед групе је у Амстердаму, а кључни човек је Драган Шолак. Власник Јунајтед групе је био инвестициони фонд ККР, на чијем је челу генерал Дејвид Петреус, бивши шеф ЦИА, а 2018. године продају већински пакет Јунајтед групе инвестиционом фонду BC Partners, али ККР задржава контролни пакет и управљачка права. Током 2019. амерички фонд Blackstone купио је део власништва у BC Partners, и тиме и у Јунајтед групи, односно ТВ Нова С и СББ. Инвестиционом фондом Blackstone руководи Стивен Шварцман, иначе један од саветника председника САД Доналда Трампа. Поред Београда, машине Доминиона су ступале у везу и са ИП адресама у бази Бондстил, на Косову и Метохији.

Занимљиво је и учешће Ирана у изборној превари у Америци. Иран и САД су у непријатељским односима, и свакако да Иран има више интереса да Бајден буде председник. Али како су се “хакери” из Ирана убацили у амерички изборни систем? Тако нешто могла је да ради само Иранска служба МОИС. Како иза изборне преваре у САД стоји ЦИА, то онда значи да постоји одређени вид сарадње између ЦИА и МОИС-а! Тај контакт остварен је управо у Србији. Србија је под контролом ЦИА, а претходних година успоставила је интезивну сарадњу са Ираном, што није било могуће без одобрења ЦИА.

Уведен је безвизни режим, директна авио веза, најављено отварање регионалног привредног центра Ирана у Београду, честе дипломатске посете високих државних функционера, али октобра 2018. то је нагло прекинуто. На седници српске владе, која је трајала 10 минута, без икакве расправе министри су укинули безвизни режим са Ираном, ни сами не знајући разлог. До прекида ове сарадње дошло је након посете генералног секретара НАТО Јенса Столтенберга Београду и његовог састанка са председником Србије Вучићем, на коме му је презентовао податке о уласку агената МОИС – а у Европу преко Србије. Безвизни режим и директан авио лет Техеран – Београд, користио је Сорошу за лакши транспорт миграната у Србију и после Европу. То је била прилика и за агенте МОИС –а да се, као мигранти, инфилтрирају по Европи. Неки су улазили у ЕУ и са српским пасошима, које су добили у Београду. О овоме сам говорио на седници Народне скупштине 2. новембра 2018. године  (https://www.youtube.com/watch?v=bA7FCTYflz8).

Успостављање сарадње између Србије и МОИС -а није се тицало само убацивања агената у ЕУ. Већ сам говорио о афери да су агенти иранске службе ухапшени у Јужној Америци са оригиналним пасошима Израела, из серије штампане у Србији (https://www.srbijadanas.net/srdjan-nogo-ekskluzivno-o-hapsenju-iranaca-kojima-je-vucic-stampao-izraelske-pasose-video/).

О доброј сарадњи између Србије, МОИС-а, уз одобравање ЦИА, сведочи и састанак председника Србије и генерала Касема Сулејманија у Софији, о чему је писао новинар Предраг Поповић у магазину Таблоид, објављујући слику са састанка.

У Софији се налази центар ЦИА за овај део Европе, и на његовом челу налази се помињани “покојник” Џон Дејвид Нејбор (https://www.pravda.rs/2018/4/27/srdjan-nogo-srbija-zemlja-u-kojoj-se-izdaja-postuje-video/). Није без разлога Софија одабрана као сигурно место за овај састанак, јер су се надали да ће бити заштићени. О боравку Вучића у Софији, говорио је мој колега и сарадник Зоран Радојичић, који је на седници Народне скупштине 08. марта 2018. године поставио посланичко питање о томе (https://www.youtube.com/watch?v=5RCPnc3XrOU&feature=emb_title).

Преко Србије се Ирану испоручује опрема из Кине за телекомуникације и ИТ сектор, и то преко фирме Ненада Ковача, заступника Хуавеија и ЗТЕ. Тако Србија и Неша Роминг директно крше америчке санкције Ирану. Први сам политичар који је говорио о пословима и криминалу Ненада Ковача, и једини који и помиње његово име, које је очигледно табу тема за све политичаре и новинаре у Србији, са изузетком магазна Таблоид. (https://www.youtube.com/watch?v=uTUxdpJR2Ok).

Од ситног шверцера мобилних телефона 2005. Неша Роминг је за свега пар година постао најмоћнији монополиста, који званично признаје да има 29 компанија у 12 држава, а незванично много више. Створио га је Мики Ракић, шеф служби безбедности за време Бориса Тадића, и човек ЦИА. Неша Роминг је копча која спаја бившу и садашњу власт. (https://www.youtube.com/watch?v=m_NS3rlGBLs&feature=emb_logo).

Ненад Ковач је умешан у прање новца од трговине дрогом нарко клана Дарка Шарића, али су његови прислушкивани разговори склоњени из судског поступка и проглашени државном тајном.

Најзаслужнији је за постављење Ане Брнабић на место председника Владе, јер је Неша Роминг лице које је тражило рекет од Марка Крандала власника фирме “Continental wind” у афери Ветропарк. После мојих говора у Скупштини (https://www.youtube.com/watch?v=b8pRtHAeABc&feature=emb_title),

Ненад Ковач је постао предмет интересовања америчких конгресмена, који га помињу у писму потпредседнику САД Пенсу, наводећи га као једног од 5 најмоћнијих људи Србије, мале групе која контролише све послове који се финансирају из буџета. Ковач је предмет више кривичних истрага у САД. Поред кршења санкција Ирану, он је мета правосуђа и због преваре америчких држављана од стране “хакера” из Ниша, где је суђење заказано за јануар у Тексасу.

Такође, надлежни органи се баве прањем новца америчких пореских обвезника преко пројеката УСАИД –а (https://srbin.info/politika/nogo-vucic-dobio-spisak-za-privodjenje-sorosevaca-evo-ko-je-na-njemu-od-nvo-do-sns/) и коришћењем тог новца за финансирање тероризма у САД, у чему фирме Ненада Ковача имају значајну улогу. Преко 1500 појединаца, организација и фирми у Србији је умешано у мрежу прања новца, и финансирање Сорошевих организација, укључујући и терористичке активности БЛМ и АнтиФа. Више стотина милиона долара новца америчких пореских обвезника је извучено и опрано кроз УСАИД само у Србији за последњих 20 година.

Најновији докази о тој криминалној мрежи су и у случају захтева за екстрадицију 11 лица ухапшених у Србији, и то ухапшених у јулу директно од стране ФБИ, који су под заштитом врха власти несметано чинили међународну превару тешку преко 400 милиона долара, од тога америчке држављане за 70 милиона долара. Тим новцем се финансирала и АнтиФа и БЛМ. У то је увучен и амерички глумац Стивен Сигал, иначе и српски држављанин, који је са америчким тужилаштвом у фебруару ове године склопио споразум о признању кривице. Зато се и власт и многи српски моћници плаше тога изручења, јер би та лица довела до крупнијих играча, који су директно повезани са Сорошем, Бајденом и глобалистичким структурама. (https://srbin.info/svet/srdjan-nogo-izbori-u-americi-i-dan-posle-poverljivi-spisi/).

О свему томе сам говорио и најављивао доста унапред, како на Јутјуб медијима, тако и на седници Народне скупштине 29. јуна 2017. године (https://www.youtube.com/watch?v=b8pRtHAeABc&feature=emb_title). Вучић јако добро зна у шта се упетљао. Зато је и рекао после избора у САД да је у бољим односима са Бајденом, него са Трампом. Још у априлу Вучић је прихватио све што треба да се одради за америчке изборе, и зато је остављен на власти, иначе би га тада склонили, што сам тада наговестио (https://www.youtube.com/watch?v=uJ4yECY4R8s). Александар Вучић и Ана Брнабић су директно умешани, а Србија је омогућила несметано деловање за изборну превару у САД, сву логистику и после обзнањивања изборне преваре ништа није учинила у правцу да се превара утврди и починиоци тог кривичног дела казне. Због тога Вучић више нема чему да се нада. Дигитализација, Сорошев пројекат који нам гура Ана Брнабић ће нас вратити у камено доба.

 

И назови опозиција окупљена око фракција бивше власти са страхом прати дешавања у Америци. Главни лидери „опозиције“, исто упетљани у ову аферу, потказују Вучића и Ану Брнабић Сорошу и Бајдену, говорећи да је Вучић издао и откуцао целу операцију пре избора. Доминион је отворио представништво у Србији за време власти ДС 2006. године. Драган Ђилас је такође умешан у ове радње, а његов пословни партнер је Драган Шолак, први човек Јунајтед групе, у чијем су саставу СББ и телевизија Нова С. Такође бројне су пословне везе Ненада Ковача и Драгана Ђиласа и његовог брата Гојка, и управо је Неша Роминг главна спона Вучића и Ђиласа.

Ничем бољем не може да се нада ни Вук Јеремић. ФБИ и ДОЈ су опструисали истрагу против Хантера Бајдена, међутим долази време да се одговара. Хантер Бајден имао је паушал за заступање од милион долара месечно од Патрика Хоа. Патрик Хо је ухапшен и осуђен због међународне корупције, због давања мита званичницима у Чаду и Уганди, са којима га је повезао управо Вук Јеремић као председавајући Генералне скупштине УН. Вук Јеремић није био окривљени у овом поступку, него сведок, захваљујући Бајдену. Хантерова адвокатска канцеларија и компанија за лобирање и консултантске услуге OWASCO је један од оснивача и власника холдинг компаније Hudson West III која је формирана 2016. године. Хадсон Вест је био у власнишву Хантера Бајдена 50% и 50 % кинеске CEFC преко компаније коју су основали за те потребе – Coldharbour Capital LLC. Мејл који је Хантер Бајден послао једном од овлашћених менаџера Хадсон Веста Кевину Донгу поводом питања преноса средстава за заступање од Патрика Хоа, Хантер тражи да се новац за заступање пребаци са рачуна Хадсон Веста, где се привремено налази, на рачун OWASCO.

Патрик Хо је повезан са CEFC China Energy (која има везе са Комунистичком партијом Кине) с којом је Хантер радио, на чијем челу је тада био Је Јианминг који је сада у притвору у Кини и против кога се води поступак, такође због давања мита. Иначе, мито је даван преко УН контаката, јер је CEFC имао статус НВО при УН, а све је покушано да се заташка унутар УН. Консултант CEFC био је и Вук Јеремић. У мејл преписци између Вука Јеремића и Хантера Бајдена од 22. априла 2015. Јеремић обавештава Бајдена да стиже у Њујорк у петак и остаје до 5. маја, а да ће у Вашингтону бити 30. априла и 1. маја те да би волео да се виде и да „постоје одређена дешавања која могу да значајно убрзају доношење одлука у УН случају“ и да Вук мисли да ће морати да „на неким фронтовима покрену ствари“. Јеремић је у то време био ангажован и као консултант CEFC-а и сретао се са Је Јианмингом и Патрик Хоом. Хантер му је одговорио да ће бити ту и да му Вук јави свој распоред како би издвојио време да се виде. Које је то убрзање у УН, и на којим фронтовима покрећу ствари сазнаћемо убрзо.

Као држава сносићемо озбиљне последице, које ће погодити сваког од нас, и сваки Србин широм света трпеће због мале групе издајника и корумпираних идиота. Зато морамо да дигнемо глас, оградимо се од тих људи, који немају ништа заједничко са српским народом и државом, осим што су држављани Србије. Напротив, они све чине да сатру сопствени народ. Зато је значајно што хиљаде људи диже свој глас и бори се на друштвеним мрежама, подржавајући Трампа. Тиме показујемо да они нису исто што и српски народ, и да већ 20 година владају Србијом на исти начин како је и Бајден „победио“ на изборима у САД. Српски народ је са својим савезницима био на правој страни и изашао је као победник у оба светска рата, и Првом и Другом, и у овом Трећем, који се води на други начин, Срби су на правој страни и такође ћемо бити победници. Морамо што пре да се побунимо и срушимо наметнути нам систем и политичаре који служе заједничком непријатељу.

У наредним данима присуствоваћемо расплету, и великој победи Доналда Трампа. Пораз глобалиста у Америци је сигнал и нама да је дошло време да се и Србија ослободи, и да се обрачунамо са лоповима и издајницима који ће коначно морати да одговарају.

 

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »