Срђан Ного

Мирјана Лабовић – вештак за сваку власт

Мирјана Лабовић вештачи 30 година, са фалсификованом факултетском дипломом. Чак је и министарство просвете, штитећи њу и јавног тужиоца Првог ОЈТ Љубивоја Ђорђевића, који такође има фалсификовану диплому, покушало да слаже Народну скупштину.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Домагој Маргетић је казао да му је Цвијан дао одређену документацију, између осталог и о ослобађању Богољуба Карића, и пребацивању кипарских пара, између осталог и милијарду евра из афере Мобтел.

Као Народни посланик сам највише говора и посланичког рада посветио правосуђу о борби против криминала. Од 2016. сам говорио о Мирјани Лабовић, судском вештаку за економију Градског завода за вештачење.

Поменута Мирјана Лабовић вештачила је у више спорних и важних случајева. Захваљујући њеном вештачењу тужилаштво је одустало од поступка против Богољуба Карића. Вештачила је у случају АТП Војводина.

У поступку против власника Цертуса на главном претресу је признала да није вештачила по правилима струке, него је по налогу судије селективно користила документацију како би се наместили докази против окривљеног. Записник са тог суђења је потом фалсификован и ја сам објавио доказе о томе.

НАРОДНИ ПОСЛАНИК НОГО ОТКРИВА за СРБИН.ИНФО застрашујуће ствари о нашем правосуђу

Иначе Мирјана Лабовић вештачи 30 година, са фалсификованом факултетском дипломом. Чак је и министарство просвете, штитећи њу и јавног тужиоца Првог ОЈТ Љубивоја Ђорђевића, који такође има фалсификовану диплому, покушало да слаже Народну скупштину.

Градски завод за вештачење је у власништву града Београда. Од када је откривено да Мирјана Лабовић нема диплому, свака градска власт – и Драган Ђилас, и Синиша Мали, и Горан Весић, су штитили Мирјану Лабовић. Она је очито служила да вештачи по потреби.

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/sudski-vestaci-%E2%80%93-strucna-pomoc-sudovima-ili-pokrice-za-nezakonite-presude.html

Синиша Мали и Горан Весић су наредили Мирјани Лабовић да вештачи у корист Карића.
https://dveri.rs/dveri-u-medijima/izjave/srdjan-nogo-predstojeci-gradski-izbori-su-prilika-da-okoncamo-kriminal-u-gradskom-zavodu-za-vestacenje/

Градски завод за вештачење ради и процену око Аде Хује и Луке Београд, где је од 2008. године покушај да се отме 37 хектара државног земљишта, и припоји Луци Београд. Шта мислите који вештак? Баш на тој локацији, нимало случајно, пронађено је тело Владимира Цвијана.

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »