Срђан Ного

Сви ће завршити у затвору, а имовина коју су опљачкали биће враћена власницима

Осврћући се на понашање и поступке извршитеља Срђан Ного је више пута нагласио да је свака продаја непокретности, као и покретне имовине веће вредности, у извршном поступку у Србији заправо кривично дело.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Власт нас смишљено и непрестано затрпава инстант-таблоидним аферама не би ли скренула пажњу са суштинских свакодневних проблема од пресудног животног значаја за све грађане. Једна од таквих тема је и проблем извршитеља који отимају имовину обесправљених грађана.

Осврћући се на понашање и поступке извршитеља Срђан Ного је више пута нагласио да је свака продаја непокретности, као и покретне имовине веће вредности, у извршном поступку у Србији заправо кривично дело, јер је читав систем рада извршитеља у Србији дубоко корумпиран и криминалан и у суштини представља бесправно отимање имовине грађана. Због тога би сваки извршитељ који је до сада учествовао у овим неправичним отимачинама требало да буде правоснажно осуђен и кажњен затворском казном, док противзаконито одузету имовину треба вратити власницима. Да је тако показује и пример Македоније у којој је овакав систем извршења уведен пре него у Србији, а читава „прва гарнитура“ извршитеља који су је спроводили завршила је на робији.

Једини начин за враћање поверење народа у политичаре и функционисање државе и система јесте увођење Изјаве која подразумева материјалну и кривичну одговорност за обављање сваке државне функције и која би, уз одговарајуће измене законског и правосудног система, обезбедила једноставно извођење пред лице правде и кажњавање свих који се огреше о закон или државну функцију. Опширније о криминалном начину функционисања извршитеља Срђан Ного говори у овом одломку из интервјуа снимљеног за канал Балкан инфо крајем 2018. године. Део из емисије где Срђан Ного говори о извршитељима можете погледати овде.

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Зашто је ухапшен Дарко Шарић?

Таман кад је Вучић помислио да је затворио суђење Беливуку, долази до обрта – Веља Невоља и Марко Миљковић могу да постану сведоци сарадници у поступку против Дарка Шарића.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Докази коруптивних веза судова, државних органа и банака

Поводом скандалозног и противзаконитог става Врховног касационог суда (ВКС) поводом уговарања и наплате трошка обраде кредита и уговарања премије осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита (НКОСК) као обавезе корисника кредита, подсећамо јавност на излагања Срђана Нога у Народној скупштини…

ДЕТАЉНИЈЕ »

Нова емисија: Борџије на Андрићевом венцу

Насловне стране 6 режимских дневних новина преносе изјаву Саше Јанковића да му је, наводно, један инострани званичник својевремено рекао за план да се Вучић отрује. Погледајте ову емисију, јер тако можете да разумете процесе који се дешавају, и да спречите да вас медији обману.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Tужилац који је водио поступак по проналаску тела Владимира Цвијана је Весна Петровић

Весна Петровић је била тужилац Првог Основног јавног тужилаштва и Београду, и водила је случај Иве Бодрожић. Случај је решила тако што је “констатовала” да Хајат нема снимке камере. Иначе, и за Аркана, и за Кнелета, и за Иву Бодрожић, и за многе друге спорне ситуације по хотелима, увек је било исто образложење. Камере нису радиле, али снимци постоје.

ДЕТАЉНИЈЕ »