Срђан Ного

Сви ће завршити у затвору, а имовина коју су опљачкали биће враћена власницима

Осврћући се на понашање и поступке извршитеља Срђан Ного је више пута нагласио да је свака продаја непокретности, као и покретне имовине веће вредности, у извршном поступку у Србији заправо кривично дело.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Власт нас смишљено и непрестано затрпава инстант-таблоидним аферама не би ли скренула пажњу са суштинских свакодневних проблема од пресудног животног значаја за све грађане. Једна од таквих тема је и проблем извршитеља који отимају имовину обесправљених грађана.

Осврћући се на понашање и поступке извршитеља Срђан Ного је више пута нагласио да је свака продаја непокретности, као и покретне имовине веће вредности, у извршном поступку у Србији заправо кривично дело, јер је читав систем рада извршитеља у Србији дубоко корумпиран и криминалан и у суштини представља бесправно отимање имовине грађана. Због тога би сваки извршитељ који је до сада учествовао у овим неправичним отимачинама требало да буде правоснажно осуђен и кажњен затворском казном, док противзаконито одузету имовину треба вратити власницима. Да је тако показује и пример Македоније у којој је овакав систем извршења уведен пре него у Србији, а читава „прва гарнитура“ извршитеља који су је спроводили завршила је на робији.

Једини начин за враћање поверење народа у политичаре и функционисање државе и система јесте увођење Изјаве која подразумева материјалну и кривичну одговорност за обављање сваке државне функције и која би, уз одговарајуће измене законског и правосудног система, обезбедила једноставно извођење пред лице правде и кажњавање свих који се огреше о закон или државну функцију. Опширније о криминалном начину функционисања извршитеља Срђан Ного говори у овом одломку из интервјуа снимљеног за канал Балкан инфо крајем 2018. године. Део из емисије где Срђан Ного говори о извршитељима можете погледати овде.

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

ПРСТИ ХУЉЕ ОКО АДА ХУЈЕ

Хапшење Јовичића директно је повезано са једним догађајем који је обележио претходних пар месеци – са убиством Владимира Цвијана, конкретно са лoкацијом на којој је пронађено његово тело. Једини сам у Србији тачно објаснио разлоге хапшења Јовичића и везу са убиством Цвијана.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Мирјана Лабовић – вештак за сваку власт

Мирјана Лабовић вештачи 30 година, са фалсификованом факултетском дипломом. Чак је и министарство просвете, штитећи њу и јавног тужиоца Првог ОЈТ Љубивоја Ђорђевића, који такође има фалсификовану диплому, покушало да слаже Народну скупштину.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Срећан рођендан Генерале!

Захваљујући његовој храбрости и умећу, војска Републике Српске, којом је генерал Младић командовао, спречила је нови геноцид над српским народом у Босни и Херцеговини.

ДЕТАЉНИЈЕ »