Срђан Ного

Сви ће завршити у затвору, а имовина коју су опљачкали биће враћена власницима

Осврћући се на понашање и поступке извршитеља Срђан Ного је више пута нагласио да је свака продаја непокретности, као и покретне имовине веће вредности, у извршном поступку у Србији заправо кривично дело.
Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
пошаљи

Власт нас смишљено и непрестано затрпава инстант-таблоидним аферама не би ли скренула пажњу са суштинских свакодневних проблема од пресудног животног значаја за све грађане. Једна од таквих тема је и проблем извршитеља који отимају имовину обесправљених грађана.

Осврћући се на понашање и поступке извршитеља Срђан Ного је више пута нагласио да је свака продаја непокретности, као и покретне имовине веће вредности, у извршном поступку у Србији заправо кривично дело, јер је читав систем рада извршитеља у Србији дубоко корумпиран и криминалан и у суштини представља бесправно отимање имовине грађана. Због тога би сваки извршитељ који је до сада учествовао у овим неправичним отимачинама требало да буде правоснажно осуђен и кажњен затворском казном, док противзаконито одузету имовину треба вратити власницима. Да је тако показује и пример Македоније у којој је овакав систем извршења уведен пре него у Србији, а читава „прва гарнитура“ извршитеља који су је спроводили завршила је на робији.

Једини начин за враћање поверење народа у политичаре и функционисање државе и система јесте увођење Изјаве која подразумева материјалну и кривичну одговорност за обављање сваке државне функције и која би, уз одговарајуће измене законског и правосудног система, обезбедила једноставно извођење пред лице правде и кажњавање свих који се огреше о закон или државну функцију. Опширније о криминалном начину функционисања извршитеља Срђан Ного говори у овом одломку из интервјуа снимљеног за канал Балкан инфо крајем 2018. године. Део из емисије где Срђан Ного говори о извршитељима можете погледати овде.

Share on facebook
подели
Share on twitter
твитуј
Share on email
копирај

ОСТАЛЕ ВЕСТИ

Мирјана Лабовић – вештак за сваку власт

Мирјана Лабовић вештачи 30 година, са фалсификованом факултетском дипломом. Чак је и министарство просвете, штитећи њу и јавног тужиоца Првог ОЈТ Љубивоја Ђорђевића, који такође има фалсификовану диплому, покушало да слаже Народну скупштину.

ДЕТАЉНИЈЕ »

Срећан рођендан Генерале!

Захваљујући његовој храбрости и умећу, војска Републике Српске, којом је генерал Младић командовао, спречила је нови геноцид над српским народом у Босни и Херцеговини.

ДЕТАЉНИЈЕ »